Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem ventilatie scaune auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Din ce în ce mai mult, industria autovehiculelor È™i a vehiculelor comerciale utilizează tehnologia inteligentă în scaune ca o modalitate de a preveni caldura. Ventilatia scaunelor face ca experienta la volan sa fie placuta, chiar si la temperaturi de până la 40 ° C.

In timp ce sistemul de climatizare oferă o răcire usoara pe partea din fata a corpului, ventilarea scaunelor ajuta la prevenirea blocarii caldurii intre corp si suprafata scaunului.

In ultimii ani, in urma solicitarilor tot mai mari, producatorii de masini si furnizorii de sisteme au realizat o integrare fiabila a ventilatoarelor cu zgomot redus si perfect reglate în sistemul de ventilatie activ al scaunelor. Acum si la Vivacy Leather acest lucru este posibil. Pentru orice tip de scaun respectiv orice marca si model de autoturism. Incorporate in sezutul si spatarul scaunului, impreuna cu o tapiterie din piele perforata. Un numar de pana la 6 ventilatoare isi fac treaba in mod fiabil, sigur, linistit si eficient asigurand ventilatia pe scara larga a partilor corpului care intra in contact cu scaunul.
Cu 2 sau 3 trepte de viteza ventilatoarele trag aerul din interiorul autoturismului. Apoi il distribuie uniform pe tot scaunul prin materialele speciale si perforatiile din tapiteria de piele a masinii dumneavoastra. Comanda pentru fiecare scaun este data de un buton/comutator cu 2 sau 3 trepte de viteza.

Acesta de regula este amplasat pe scaun sau pe consola centrala. Sistemul de ventilatie Vivacy Leather poate fi montat si funcționa împreună cu oricare alt sistem existent intr un scaun. Cum ar fi: incalzirea in scaun, sistem de reglaj electric,lombar și sistem de masaj in scaun
Trimite mesaj
Din Gura in Gura